Den Haag – Bruidsfotografie – Lois en Kees

Den Haag is de stad waar ik thuiskom!

Dit keer mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn op een bijzonder huwelijk in Den Haag. Bijzonder omdat het dit keer geen hele jonge mensen waren die besloten om hun leven samen te delen. Lois en Kees zijn de twintig dan al wel een tijdje geleden gepasseerd, maar het bleek al snel dat ze nog jong van hart en geest zijn.

Ik meldde me in Den Haag bij hotel Des Indes, hier zou de ceremonie plaatsvinden. Toen ik aankwam waren de meeste gasten én Lois en Kees al aanwezig en ze stonden allemaal gezellig een kopje koffie te drinken en wat met elkaar te praten. Lois zag er prachtig uit in haar rode jurk en Kees straalde dan ook van trots als hij naar zijn aanstaande vrouw keek.

Ceremonie

De ceremonie vond plaats in de prachtige, klassiek aangeklede trouwzaal. Gasten, bruidspaar en ambtenaar leken gemaakt voor de mooie entourage. De ceremonie was eigenlijk heel ontspannen. Het is altijd leuk om te horen hoe een bruidspaar elkaar heeft leren kennen. Dit keer was het wel heel bijzonder, want het mag een wonder heten dat Lois en Kees elkaar nooit zijn tegengekomen bij Albert Heijn. Ze woonden al die jaren zowat bij elkaar om de hoek en dan schijnt de lokale kruidenier toch dé ideale plaats te zijn om elkaar voor het eerst te ontmoeten. De ambtenaar wist heel veel te vertellen over de historie van dit beroemde en meest bekende hotel in Den Haag, erg interessant en ook leuk.

Feest

Rond 20.00 uur arriveerden de gasten op de feestlocatie ‘Het Heden’ op het Noordeindeen kon het tuinfeest beginnen. De tuin was helemaal aangekleed op z’n 70’s, met lampionnen en gekleurd licht. Enkele vuurkorven zorgden voor de warmte en de sfeer was prima. Lois en Kees werden blij verrast met een prachtige film die startte met een lipdub gemaakt door de leerlingen van Lois. Dit maakte de nodige emoties los bij Lois, het was dan ook prachtig om te zien. Na dit ‘optreden’ kwamen er nog een aantal niet verwachtte, maar uitermate gezellige gasten langs via het filmdoek.

trouwreportage Den Haag - ceremonie in Hotel Des Indes

De KUS!

Afscheid van de BABS

 

Kijk eens, wat een mooie ring!

Ontroerd door woorden van z'n vader

mooi cadeau gekregen van hotel Des Indes

Op de grote trap in de hal van hotel Des Indes

lekker warm bij de vuurkorf

Najib Amhali kwam ook even langs

kijkend naar een film vol verrassingen

Dansend de avond door

Rustig dansmoment voor bruidspaar

Iedereen ging los op de dansvloer

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *