Bruidsfotograaf Tiel – Anastasya en Lodewijck

Voor het huwelijk van de uit de Oekraïne afkomstige Anastasya en Lodewijck, moest ik in Tiel zijn. Deze shoot fotografeerde ik samen met Rikkemien en het was op z’n minst een bijzondere bruiloft te noemen. Gelukkig heb ik enige ervaring met het fotograferen van mensen afkomstig uit Rusland en de Oekraïne en dat kwam me die dag goed van pas. Zij, en dan met name de dames, houden heel erg van poseren en dan bedoel ik ook echt poseren.

Als bruidsfotograaf regisseer ik liever niet, ik stuur daar waar nodig, maar verder houd ik alles het liefst zo natuurlijk mogelijk. Dit bruidspaar echter, had hier speciaal op geoefend en ze sprongen van de ene pose zo in de andere. Zeker in het begin van de reportage was dat wennen. Gelukkig kon ik als second shooter een beetje meer mijn gang gaan en vanuit andere posities fotograferen. Later op de dag ging het allemaal wat soepeler. Anastasya wilde heel graag in een écht Nederlandse omgeving worden gefotografeerd en we vonden een mooie plek. Bovenop een dijk, waar fietsers langskwamen, een molen in de verte, hoe meer Nederlands wil je het hebben.

Er leek geen einde aan de dag te komen en dankzij het enthousiasme van het bruidspaar was dat ook helemaal geen probleem. Niets was hen te veel en ik kreeg toch wel veel respect voor Anastasya, die met haar high heels op dijken klom, de lucht insprong en ook nog goed terecht kwam. Ze bleef lachen, zelfs toen ze viel…hup opstaan en weer doorgaan.

Een week later werd het huwelijk nog een keer over gedaan in het thuisland van Anastasya. Weinigen van de in Nederland aanwezige gasten, konden daarbij zijn, het was er té gevaarlijk.

Ik wens jullie nog een heel lang leven samen toe en blijf zo enthousiast als jullie waren op de trouwdag.

 

 

 

 

Spread the word. Share this post!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *