Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Houten

Bruidsfotograaf | Trouwfotograaf Houten 

Als vrouwelijke bruidsfotograaf | trouwfotograaf Houten, maak ik sfeervolle, journalistieke reportages in, onder andere, Houten en de directe omgeving. Plaatsen zoals, Bunnik, Werkhoven, Schalkwijk, Odijk, Wijk bij Duurstede en nog heel veel andere mooie plaatsen in de buurt. In Houten zijn hele gave trouwlocaties naast het gemeentehuis, bijvoorbeeld landgoed Wickenburgh of in het natuurpark Makeblijde. Een meer historisch karakter vinden jullie in het Oude Station van Houten. Of willen jullie trouwen midden tussen de fruitbomen, dat kan in Studio 19C

Ook Utrecht en omstreken zijn voor mij makkelijk en snel te bereiken. Kies je voor mij als fotograaf dan krijgen jullie, spontane, gezellige foto's. De hele dag vastleggen als een verhaal in beelden, dát is mijn specialiteit. Moeilijke en onnatuurlijke poses ga ik liever uit de weg. Foto's waar jullie liefde van afspat, foto's waar de sfeer van de dag tot uiting komt. Dat wat ik zie wil ik vastleggen en het liefst bundelen in een mooi album, waar het verhaal van begin tot eind wordt weergegeven in gave foto's. 

Een afspraak maken doe ik het liefst bij jullie thuis, daar zijn jullie lekker op je gemak en ik zie wie jullie zijn. Is er een 'click' dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn, wat jullie willen en hoe we dat werkelijkheid laten worden. Heb je vragen, stel ze. Hoe meer vragen, hoe beter het is.... 

Jullie kunnen mij bellen, of het contactformulier invullen om een vrijblijvende afspraak te maken. Het lijkt me leuk om jullie te leren kennen, dus tot ziens!