Ceremonieel huwelijk én opening nieuwe trouwlocatie

Een bijzondere dag voor Marlies en Ton

Een dag voor het wettelijk huwelijk in het gemeentehuis van Houten, ‘trouwden’ Marlies en Ton middels een ceremonieel huwelijk, Keltische handfasting, in Studio 19C in Schalkwijk. Over dit ceremoniële huwelijk meer in een volgend blog.

Het was niet alleen de ceremonie die de dag speciaal maakte, het was tegelijkertijd de opening van een nieuwe trouwlocatie in de gemeente Houten. Studio 19C is een voormalig ambachtelijk fruitbedrijf dat is omgebouwd tot een unieke locatie met een sfeervolle en trendy ambiance. Sinds kort officieel erkend als trouwlocatie, huis der gemeente van Houten.

Twee mensen die al jaren bij elkaar in de buurt woonden ‘vonden’ elkaar en de beroemde vonk sprong over. De fotografie van dit dubbele feest heb ik samen gedaan met collega Colijn van Noort en het was maar goed dat we met ons tweeën waren, want er was heel veel te zien en te doen.

De dag begon voor mij bij Marlies thuis waar ik veel te vroeg aankwam, maar dat was geen probleem, ik kon gewoon aanschuiven bij het ontbijt. Zo relaxed als het klinkt was het ook. Marlies was in eerste instantie de rust zelve en de zenuwen begonnen pas vlak voor Ton haar zou komen ophalen. Daar waar Marlies koos voor een niet traditionele, maar wel een echt bij haar passende, trouwjurk, kwam Ton aan in het trouwpak waar jaren geleden zijn vader in was getrouwd. En ja, compleet met hoge hoed, de zilveren schoenen zorgden voor de knipoog in het geheel.

De aankomst bij ‘hun project’ studio 19C was groots, emotioneel, druk en ontzettend gezellig. Familie, vrienden, kennissen, zakenrelaties, alles en iedereen was aanwezig om dit dubbele en grootse feest mee te vieren. De prachtige bloemendecoraties kwamen van, Floral Design, het bedrijf van Ton, hij is een graag geziene ‘Floral Designer’ in alle uithoeken van de wereld, nadat hij jarenlang eigenaar was van ‘Van Jaarsveld Bloemen’ in Houten.

Het werd voor de vele aanwezigen, maar met name voor Marlies en Ton een dag om nooit meer te vergeten. Ik vond het fantastisch om erbij te mogen zijn en ik hoop nog veel huwelijken te mogen fotograferen op deze prachtige en sfeervolle locatie.

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *