Foto-Albums in alle soorten en maten

ls fotograaf zou ik het liefst bij iedere bruiloft een foto-album willen leveren. Als de trouwdag voorbij is, de muziek is verstomd en alles weer terug is naar het normale leven van alledag, is er altijd nog het album.

Het album blijft en zal altijd blijven herinneren aan jullie trouwdag. Ik heb het album van mijn grootouders nog en wat vind ik dat geweldig, het is verworden tot een stukje familiegeschiedenis.

Mooie kwaliteit

De foto-albums die ik lever zijn van een geweldige kwaliteit. Mooie dikke bladen en geen zichtbare naad in het midden. Daardoor is het mogelijk om één foto over de gehele breedte van het album te plaatsen. De leveranciers waarmee ik werk, zijn verspreid over heel de wereld en altijd blijf ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

De covers van de foto-albums zijn verkrijgbaar in diverse materialen, leer, linnen, acryl, aluminium. Met of zonder foto, met of zonder namen op de voorzijde.

Veel variatie

Soms lopen de kosten bij, bijvoorbeeld een trouwreportage hoog op. Een foto-album is dan misschien net iets boven het budget. Bij mij is het mogelijk om, tot een jaar na de reportage nog een album te laten maken.

De door mij te leveren formaten variëren van 25x25 (basisalbum) tot 35x45 (45x35) en het maximale aantal pagina's is afhankelijk van het formaat album of boek, maar nooit meer dan 80.