Loveshoot Den Haag en Scheveningen bij windkracht 7

Het was een perfecte dag voor een loveshoot in Den Haag en Scheveningen. Ik had afgesproken bij Laura en Martijn thuis in Den Haag. Ik heb het al vaker gezegd en ik blijf het zeggen, voor mij altijd een feest om daar te mogen fotograferen. De zon scheen en hoe dichter ik bij Den Haag kwam, hoe harder het begon te waaien. De wind waaide de wolken ook weg, dus het zonnetje bleef vrolijk schijnen. Het eerste gedeelte van de shoot was in het centrum van Den Haag. Lopend gingen we met ons drieën op weg naar de eerste locatie, Paleis Noordeinde. We begonnen aan de achterkant van het paleis, in het prachtige park.

Karen Voshol Bruidsfotograaf - Loveshoot bij paleis Noordeinde

Later liepen we naar de voorkant van het paleis. De ijscoman konden we natuurlijk niet weerstaan. Het was té mooi weer en ook al waaide het een beetje, zo’n ijsje hoort er bij. Doordat het al redelijk laat was, kon ik profiteren van de prachtige schaduwen en het lijnenspel dat hierdoor werd veroorzaakt bij de hekken van Paleis Noordeinde. De zon stond laag en dat leverde prachtige plaatjes op, waarbij de schaduw mijn grote vriend was. Later liepen we door naar het Binnenhof, na eerst de hofvijver met een bezoek te vereren. Alle locaties waar we hebben gefotografeerd hadden voor Laura en Martijn een speciale betekenis. Zo ook het restaurant ‘HanTing’, daar heeft Martijn zijn Finse Laura ten huwelijk gevraagd.

Karen Voshol Bruidsfotograaf - Loveshoot Den Haag Centrum

Tegen de avond reden we naar Scheveningen. Het windje was inmiddels aangewakkerd tot een stevige storm met windkracht 7. Lopend over de boulevard richting golfbreker, of zoals Laura het noemde ‘waterstopper’, striemde het zand onze gezichten. De camera zat goed verpakt en wij tornden ons tegen de wind in, een weg naar het einde van de golfbreker. Hoewel ik het bij tijd en wijle best ‘eng’ vond, kende het verliefde stel geen angst. Zij sprongen van betonblok naar betonblok en genoten van de wind, van elkaar en van alles om hen heen.

De trouwdag van Martijn en de uit Finland afkomstige Laura is 13 juli. Ik ben heel blij dat ik deze dag mag vastleggen en ik kijk er vol spanning naar uit. Het zal een in meerdere opzichten, bijzondere dag worden. Natuurlijk bijzonder voor Laura en Martijn, maar ook bijzonder omdat er 21 nationaliteiten aanwezig zijn. Het wordt een hele speciale dag en ik hoop dat de zon ons ook dan niet in de steek zal laten.

Scheveningen

Karen Voshol Bruidsfotograaf - Loveshoot Scheveningen

We eindigden de dag, zoals ik traditiegetrouw altijd doe als ik in Scheveningen ben, met een heerlijke zoute haring!

Karen Voshol Bruidsfotograaf - haringhappen op Scheveningen

 

 

2 comments on “Loveshoot Den Haag en Scheveningen bij windkracht 7”

    • Karen Voshol Beantwoorden

      Dank je Ingrid. Zaterdag (13 juli) gaan Laura en Martijn trouwen, dus binnenkort komt ook hun bruidsreportage op de site te staan.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *