Loveshoot

Even oefenen....

Tijdens jullie trouwdag de hele dag een fotograaf om je heen, dat lijkt spannender dan het is. Toch kan ik me voorstellen dat jullie willen weten hoe dat 'voelt' en daar is een loveshoot perfect voor. Jullie weten dan wat je kunt verwachten, leren mij een beetje kennen en ik jullie.

Meestal gaan we een paar weken voor de bruiloft naar een locatie van jullie keuze, lekker in je vrije tijd kleding, en daar gaan we gezellig foto's maken. Die locatie kan de trouwlocatie zijn, zodat je kan zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn. Vaak wordt er gekozen voor een totaal andere omgeving, bijvoorbeeld daar waar jullie een bepaalde herinnering aan hebben. Als jullie al kinderen hebben, kunnen die natuurlijk gezellig mee en wennen ze ook alvast aan de camera en aan mij.

Mijn ervaring is dat, na een loveshoot, de trouwreportage een stuk meer ontspannen is.

Vaak worden de foto's van de loveshoot gebruikt om er de trouwkaart van te maken en ook zie ik ze regelmatig in het gastenboek verschijnen.

Een leuk en uniek cadeau....!

Een loveshoot is niet alleen voor de 'bijna gehuwden', maar kan altijd plaatsvinden. Ga je officieel samenwonen en wil je daar een leuk feest aan koppelen, dan is zo'n reportage een herinnering aan dát belangrijke moment in je leven. Misschien ben je vijf, tien, twintig of nog langer getrouwd en wil je weer een mooie herinnering hebben aan die dag. Misschien ben je gewoon lekker verliefd, kortom momenten genoeg om een bepaald moment in jullie leven vast te leggen. Het kan zelfs een mooi cadeau zijn om weg te geven aan bijvoorbeeld je ouders, omdat zij hun x- huwelijksjaar vieren.

Tarief loveshoot

Een loveshoot duurt ongeveer één tot anderhalf uur en de kosten zijn 275,- euro. Bij het pakket van 8 uur is de loveshoot inbegrepen. 

Kiezen jullie niet voor het pakket, maar voor losse uren, dan is het mogelijk de loveshoot te boeken voor de helft van de prijs. 

Inclusief:

  • reiskosten tot 50 km., daarboven 0,35 euro per km.
  • reistijd
  • BTW
  • 10 hoge resolutie foto's via WeTransfer 
  • Hetzelfde aantal lage resolutiefoto's met klein logo, die zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld Facebook
  • De resterende foto's zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar