• Slider Image

Trouwreportage Houten en Vreeswijk

Een paar maanden voor hun bruiloft had ik een loveshoot met Sanne en Dion. Een heel bijzondere, want tijdens deze reportage werd Sanne ten huwelijk gevraagd door Dion. Hoe geweldig is dat, om daar getuige van te mogen zijn. Tijdens het kopje koffie na afloop vroegen ze of ik ook hun bruiloft wilde fotograferen en kreeg ik ook nog eens te horen dat Sanne zwanger was. Al met al een hele bijzondere dag, waar ik nog steeds met veel plezier aan terugdenk.

Low-budget wedding

Trouwen doe je, als het goed is, maar één keer in je leven en soms kost zo’n dag net iets meer dan je hoopt of verwacht. Met een kindje op komst, wil je je geld liever aan andere zaken besteden. Sanne en Dion wilden, ondanks hun zwangerschap, toch een super leuke bruiloft en toch zo min mogelijk uitgeven. Geloof mij, dat is ze gelukt, want wat was het een geweldige dag en avond.

Na het burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis van Houten, waar enkel het bruidspaar met de getuigen aanwezig waren, reden we richting Vreeswijk. De weergoden leken in eerste instantie niet veel goeds voor ons in petto te hebben en donkere wolken pakten zich samen. Die omstandigheden zorgden voor bijzonder licht, waar ik dankbaar gebruik van kon maken.

We waren net op tijd bij de auto terug, maar eenmaal terug in Houten was het al weer droog en liet de zon zich weer zien. Gelukkig maar, want de volgende stop was bij een park in Houten. Hier werd een picknick gehouden. Familie en vrienden hadden van alles voorbereid en een professionele cateraar had het niet beter kunnen doen. Daarna ging het richting het ouderlijk huis van Sanne. De bruidstaart, gemaakt door de zus van Dion – en wauw wat een geweldig mooie taart- werd aangesneden. Ook hier hadden beide families van alles geregeld, van een mooie film, tot emotionele momenten en grappige cadeaus.

Tegen de avond vertrokken we naar Rhijnauwen, waar een pannenkoeken buffet klaarstond. Wat een geweldig romantisch moment zo vlak tegen zonsondergang. Buiten met het hele gezelschap pannenkoeken eten in een prachtig stukje natuur vlak langs de Kromme Rijn.

Een geweldig voorbeeld van hoe een low-budget wedding kan zijn, romantisch, gezellig, liefdevol…ik zou zelf ook wel zo willen trouwen!

Lieve Sanne en Dion, maak er wat van in het leven. Zoals ik jullie heb leren kennen, gaat dat vast wel lukken, want dat wat jullie nodig hebben is ruimschoots om jullie heen te vinden, lieve familie en super vrienden….

 

 

Spread the word. Share this post!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *