Jullie trouwfotograaf

Vrolijke, meedenkende en vrouwelijke trouwfotograaf

Zijn jullie op zoek naar de beste vrouwelijke trouwfotograaf | bruidsfotograaf van Midden Nederland die zich voornamelijk richt op bruidsparen van 30 jaar en ouder, hier ben ik!

Mijn ouders zeiden altijd, ‘je Karen Voshol, de beste vrouwelijke trouwfotograaf van Midden Nederlandmoet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent!’ Dat heb ik dan ook mijn hele leven gedaan, ben overal ingestapt, heb van alles uitgeprobeerd en tot op heden geniet ik volop van alles. Waar ik steeds weer op terugviel en -val is fotograferen en dan met name het fotograferen van mensen. Inmiddels mag ik me al heel veel jaren een professionele trouwfotograaf noemen en tussen de opdrachten door en in mijn vrije tijd, doe ik van alles wat ik leuk vind.

Mijn stijl

Ooit ben ik begonnen als bruidsfotograaf, daarna heb ik 18 jaar in de journalistiek gezeten en sinds een paar jaar weer terug naar de romantiek en gezelligheid van bruiloften.
Mijn grotendeels journalistieke achtergrond heeft mijn stijl gevormd tot wat het nu is. Ik fotografeer de situatie zoals die is en zet weinig tot niets in scene. Tijdens de reportage stuur ik daar waar nodig natuurlijk wel bij, maar mijn uitgangspunt is om de dag zo natuurlijk mogelijk in beeld te brengen.
Kinderen, ouderen en alle leeftijden er tussenin, zijn de kersen op de taart, mij lopen ze niet snel in de weg. Waarschijnlijk is dat de reden waarom ik vaak bruidsparen krijg die al kinderen hebben, of de wat oudere stellen.

Ik woon in Houten, maar fotografeer door heel Nederland en ver daarbuiten. Vorig jaar zelfs een bruiloft in Australië (Brisbane) mogen fotograferen en dat was bijna episch..
Iedere bruiloft, om de hoek of kilometers verder, is voor mij een feest om te mogen fotograferen en ik krijg er superveel energie van.

 

Extra!!
Mijn roots liggen in Den Haag, maar ook een beetje in Indonesië
Ik ben gek op het strand en de zee
Van een kleurige omgeving word ik blij
en oh ja, ik ben soms wat chaotisch, maar het komt altijd goed!
Kamperen en ik gaan niet samen, ik heb het geprobeerd, echt waar!
Wil je nog meer van me weten, vraag maar!